Over mij!

Leuk dat je meer over mij wilt weten. Op deze pagina meer over mij, mijn achtergrond en waar mijn hart sneller van gaat kloppen.

Geboren
1978
Kinderen
3
Huisnummer
20
Sessies / jaar
115

WIE BEN IK?

Ik ben getrouwd met Lobke en vader van drie kinderen waar ik ontzettend trots op ben, waar ik me door laat inspireren en waar ik mijn vrije tijd maar al te graag mee invul. Van beroep ben ik energieleverancier. Niet bij NUON of Essent maar vanuit mijn professie om energie te brengen in samenwerking tussen mensen, dat is waar mijn hart sneller van gaat kloppen. Ik inspireer, motiveer en activeer mensen om samen te werken en/of van elkaar te leren. Dit doe ik als dagvoorzitter van congressen, event designer, brainstorm facilitator en trainer. Ik heb in het verleden veel ervaring opgedaan bij het organiseren van congressen en roadshows. Na deze periode heb ik mij ondergedompeld in technieken om creatiever te denken. Hierdoor heb ik weer durven te vertrouwen op mijn eigen creativiteit. Ik heb geleerd hoe ik mijn energie kan inzetten om het creatief potentieel bij anderen naar boven te halen. Deze ervaringen zet ik nu in voor het ontwerpen, modereren en faciliteren van een bijeenkomst of brainstormsessie.

WAT HOUDT MIJ BEZIG?

Ik houd van dromen, maar alleen dromen is niet genoeg. Ik houd er ook van om mijn dromen te realiseren. Een project of een initiatief start met een droom, een kans of een idee. Die heb ik vaak en ik denk dat het maar goed is dat ik niet al mijn dromen of mogelijkheden najaag :). Dat betekent keuzes maken, scherp blijven en af en toe ook 'nee' durven zeggen. Momenteel faciliteer ik veel activiteiten die te maken hebben met het anders inrichten van onze samenleving. Initiatieven om opnieuw stil te staan bij wat ons bezig houdt, waar ons hart sneller voor klopt of waar we met elkaar een verschil kunnen maken. Ik denk daar met mijn ervaringen een bijdrage aan te kunnen leveren. Dat denk ik niet alleen, ik merk voortdurend om me heen dat ik juist gevraagd wordt om activiteiten te begeleiden met impact! Dat is dus ook wat ik het liefst doe: Ik begeleid en faciliteer impact in een veranderende omgeving.