Tom & Jerry

Posted on Posted in Berichten, Dagvoorzitter

Sommigen hebben hem al eens ontmoet. Mijn assistent: Jerry. Hij geeft mij vleugels bij congressen en bijeenkomsten door mensen heel gericht antwoord te laten geven op een vraag die ik ze heb gesteld. Of hij helpt deelnemers op een dynamische wijze andere deelnemers over te halen. Of … hij wordt door deelnemers doorverwezen naar een volgende spreker, zo heerlijk om een betrouwbare assistent te hebben waar je op kunt bouwen.
Hij is mijn partner in crime. Waar ik voor een groep sta heb ik hem naast me staan. Op een stoel weliswaar want hij is niet zo groot.

Eigenlijk is hij van het kaliber, niet lullen maar poetsen. Toch gaat het bij hem vooral om het gesproken woord. Poetsen kun je met hem ook maar dan wordt ie vies en dat vindt ie zonde.

 

Ik werd laatst gevraagd of ik een conferentie wilde modereren, en of ik Jerry dan kon meenemen want die deed het zo goed. “Natuurlijk”, zei ik, “hij staat voor je klaar.” Zo wordt hij gewaardeerd, die Jerry. Hij is klein, je kunt er mee gooien en hij haalt alle antwoorden voor me op. Hij is mijn eigen catch-box, de werpmicrofoon van foam die ik altijd bij me heb. Zo leuk dat er al naar hem gevraagd wordt!

Ik ben Tom, hij is Jerry.
Samen zijn wij Tom & Jerry en maken wij ieder congres of bijeenkomst energiek en dynamisch!